CCV Pardubice


Podávání léků a léčivých přípravků u dětí v MŠ/ZŠ, vybavení lékárničky - webinář

 Kód akce: 1102441 
 Název akce: Podávání léků a léčivých přípravků u dětí v MŠ/ZŠ, vybavení lékárničky - webinář 
 Termín konání: 30. 2023 od 14:00 
 Rozsah akce: 2,5hodiny
 Místo konání: online forma 
 Popis spojení:  
 Stručný obsah: Výbava běžné lékárničky ve vzdělávacím zařízení - prakticky. Výbava lékárničky na školu v přírodě. Podávání léků a léčivých přípravků dětem ve vzdělávacím zařízení - ano či ne? 1. rozdělení kategorií léků - léky první pomoci - léky první pomoci ordinované lékařem - léky chronicky užívané ordinované lékařem - léky volně prodejné 2. Dokumentace a informace, které je nutné vědět vždy před konkrétním rozhodnutím, na co si dát pozor - prakticky. 3. Konkrétní ukázky léků a léčivých přípravků, se kterými se může pedagog potkat. 4. Prostor pro dotazy.  
 Doporučeno pro: učitele MŠ, ZŠ 
 Lektor: Mgr. Pavlína Miltová,
 
 Garant: Michaela Boková 
 Účastnický poplatek: 600 Kč 
 Tematická náplň: Výbava běžné lékárničky ve vzdělávacím zařízení - prakticky. Výbava lékárničky na školu v přírodě. Podávání léků a léčivých přípravků dětem ve vzdělávacím zařízení - ano či ne? 1. rozdělení kategorií léků - léky první pomoci - léky první pomoci ordinované lékařem - léky chronicky užívané ordinované lékařem - léky volně prodejné 2. Dokumentace a informace, které je nutné vědět vždy před konkrétním rozhodnutím, na co si dát pozor - prakticky. 3. Konkrétní ukázky léků a léčivých přípravků, se kterými se může pedagog potkat. 4. Prostor pro dotazy.  
 Poznámka: Webinář proběhne v prostředí ZOOM. Odkaz k připojení bude přihlášeným účastníkům zaslán den před konáním akce. Vzdělávací program lze hradit ze šablon OP JAK. 
Návrat na předchozí stránku Akce již proběhlaPDF pozvánka