CCV Pardubice


Canva experti - úprava videí, práce s fotkami a tvorba plánovačů - webinář

 Kód akce: 0705141 
 Název akce: Canva experti - úprava videí, práce s fotkami a tvorba plánovačů - webinář 
 Termín konání: 23. 2024 od 14:00 
 Rozsah akce: 4 vyučovací hodiny
 Místo konání: On-line forma 
 Popis spojení:  
 Stručný obsah: 1. blok 90 min. Vzájemné představení se, zjištění úrovně účastníků a jejich potřeb v tomto kurzu Seznámení se s dalšími funkcemi Canvy např. uzamykání prvků, vyhledávání pomocí klíčových slov. Ukážeme si tvorbu poznámkového listu (To do list). Vytvoříme si PDF soubor s odkazy na webové stránky. 2. blok 90 min. Naučíme se tvořit týdenní a měsíční plánovač dle svých představ. Ukážeme si jak vyrobit kalendář s vlastními fotografiemi. Seznámíme se s úpravou videí. Naučíme se vkládat text, hudbu, fotografie k různým částem videa. Shrnutí kurzu, zodpovězení dotazů.  
 Doporučeno pro: pedagogy MŠ a 1. a 2. třídy ZŠ 
 Lektor:  Markéta Paťhová,
 
 Garant: Leona Mašková 
 Účastnický poplatek: 900 Kč 
 Tematická náplň: 1. blok 90 min. Vzájemné představení se, zjištění úrovně účastníků a jejich potřeb v tomto kurzu Seznámení se s dalšími funkcemi Canvy např. uzamykání prvků, vyhledávání pomocí klíčových slov. Ukážeme si tvorbu poznámkového listu (To do list). Vytvoříme si PDF soubor s odkazy na webové stránky. 2. blok 90 min. Naučíme se tvořit týdenní a měsíční plánovač dle svých představ. Ukážeme si jak vyrobit kalendář s vlastními fotografiemi. Seznámíme se s úpravou videí. Naučíme se vkládat text, hudbu, fotografie k různým částem videa. Shrnutí kurzu, zodpovězení dotazů. Účastníci se seznámí s dalšími rozšířenými funkcemi Canvy, které jim usnadní další tvoření. Vytvoří si poznámkový list, týdenní a měsíční plánovač k tisku. Naučí se vkládat proklik na URL adresy do PDF souborů. Naučí se jak si vytvořit kalendář s vlastními fotografiemi. Naučí se vkládat do videí fotografie a hudbu. 
 Poznámka: Webinář bude probíhat prostřednictvím aplikace Microsoft Teams v tomto časovém rozložení: 14:00-15:30, 16:00-17:30 hod. Vzdělávací program lze hradit ze šablon OP JAK.  
Návrat na předchozí stránku Akce již proběhlaPDF pozvánka